Mästarinnan Paulina i starten.

Succé när SM i Skeleton genomfördes i Hammarstrand

HAMMARSTRAND (JT) Det första svenska mästerskapet i Skeleton genomfördes i Hammarstrands rodelbana på lördagen. Visserligen har man tidigare tävlat i SM men då i norska Lillehammer, men det här var det första på svensk mark. Speakern och tävlingsledaren Anders Söderberg mer än nöjd med den första tävlingen och dess genomförande.

Publicerad

— Fantastisk, det roligaste var att se alla 22 tog sig i mål och gjorde det hela till en fartfylld och säker tävling. Trots att det är blidväder i dag och vi har minusgrader i banan mycket tack vare att vi spolat banan sedan klockan tre i natt!

Det blev med andra ord en perfekt banan för deltagarna antar jag?

— Ja det skulle jag vilja säga dom är i stort nöjda alla och glada att det kunde genomföras, deltagarna åker tre åk och får räkna de två bästa tiderna men en del fick göra fyra- fem åk då tidtagningen inte fungerade. Men det var åkarna själva som var för snabba i starten och inte låg i rätt läge när de passerade fotocellen, men det ordnade sig till slut. Det här borgar för att Hammarstrand garanterat kommer att arrangera fler tävlingar framöver.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS