Zara kallar sig te-entusiast. – Det här hörnet har jag arrangerat mest till mig själv, jag trivs på golvet, säger hon.

Ayurvedisk hälsorådgivning i samisk tappning

STRÖMSUND (JT) I AyA-huset, som flyttat in i det gamla församlingshemmet i centrala Strömsund, bedriver Zara Andersson ayurvedisk hälsorådgivning. – När jag insåg att jag själv kunde styra min egen fysiska och mentala hälsa var det en aha-upplevelse. Allt började med att hon en dag läste frasen “Vad vill du?”. Det blev början på ett nytt äventyr.

Publicerad

Lokalen är rymlig, ljus och luftig, här finns utrymme för både tanke och kropp att röra sig fritt. I det före detta församlingshemmet, som såldes förra våren, har AyA-huset flyttat in. Här ska rummen fyllas med möjligheter till hälsa.

– Jag visste att jag ville jobba med hälsa, hjälpa andra att må bättre och få själen att blomma också, säger Zara Andersson, ägare av Aktesne yoga & Ayurveda, AyA.

– Det här är min drömlokal, säger hon och låter blicken vandra över patinerade bord och stolar som står längs väggarna. Musiken som diskret strömmar ur högtalarna är lugn och lågmäld.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS