Olle Napreeff, Fastighet på Östersunds kommun är övergripande projektledare och säger att skolan kan öppna till skolstarten. På bilden visar han modulerna som används till bygget. Foto: Trampolin PR

Renoveringen av Parkskolan - ska vara klart till skolstarten

ÖSTERSUND (JT) Under hela sommaren har Parkskolans renovering pågått. Trots att det nu bara är veckor kvar av sommarlovet ska arbetet vara färdigt innan dess.

Publicerad

Den nya utbyggnaden ger Parkskolan 2100 nya kvadratmeter, nio nya klassrum, lärarrum, grupprum, toaletter och groventré. Tanken är att årskurserna 4-6 ska använda de nya lokalerna. Renoveringen har sysselsatt 10 - 20 personer i sommar. Olle Napreeff, Fastighet på Östersunds kommun är övergripande projektledare för bygget och säger att sommaren har gått bra för projektet.

– I alla större projekt kommer det ofta justeringar i tidsplan och så men vi tänker och tror att vi ska vara klara tills eleverna börjar komma, säger Olle Napreeff.

Projektet med renoveringen av Parkskolan har gjorts med så kallade moduler för att arbetet skulle vara färdigt redan till höstens skolstart.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS