Föräldrarna Göran Matsson och Ann-Katrin Kvarnström är upprörda över bemötandet de fick när ambulanspersonal vägrade köra deras skadade son.
Föräldrarna Göran Matsson och Ann-Katrin Kvarnström är upprörda över bemötandet de fick när ambulanspersonal vägrade köra deras skadade son.

Ambulanspersonal vägrade köra pojke med blödande huvudskada

HEDE (JT) –Det är förskräckligt att man behandlar en skadad pojke på det sättet och att man kör över mig som förälder. Det säger Ann-Kristin Kvarnström i Hede efter att hennes son skadat sig vid en fotbollsmatch.

Publicerad

Det blev alldeles tyst när olyckan skedde på Söderåsen. Alla förstod att det handlade om en ordentlig skada när tre spelare nickade ihop. Hedespelaren sjönk ihop handlöst och var helt okontaktbar med blodet rinnande från ett rejält sår över ögat. Ledare och domare försökte göra sitt bästa för att hjälpa spelaren och det ringdes även till sjukvårdsupplysningen, 1177, samt 112. Här gällde det att snabbt få hjälp. Ett besked gavs att det var väntetid på 17 minuter till sjukvårdsupplysningen. På larmnumret 112 blev det inget svar efter det att man väntat i över fyra minuter

—Eftersom vi har hälsocentralen en minut bort åkte en av ledarna dit, säger Ann-Katrin.

Där fanns ambulansen inne och med personal. Men mötet mellan parterna gick helt galet.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS