Från vänster Jonas Björk, Affärsområdesansvarig Norr på Instalco. Conny Granlöf, TC-Kraft, Johan Larsson, Affärsområdeschef Nord på Instalco. Tobias Östlin, TC-Kraft och Gustaf Larsson Ernefelt, förvärvschef på Instalco. Foto: Instalco

Installationsföretag förvärvar TC-Kraft och Z-Signaler

ÖSTERSUND (JT) Instalco köper 100 procent av aktierna i TC-Kraft AB och Z-Signaler AB som båda har säte i Östersund och med en gemensam omsättning på cirka 50 miljoner kronor det senaste verksamhetsåret.

Publicerad Senast uppdaterad

TC-Kraft är ett företag som huvudsakligen arbetar med installation av hög- och lågspänning, elmätarunderhåll, gatubelysning och vattenkraft. Det har även en mindre del riktad mot privatpersoner, däribland en elbutik i Hammarstrand. Det grundades 2010 och har 25 anställda. Dotterbolaget Z-Signaler har sex anställda och är verksamt inom trafikteknikbranschen med bland annat trafiksignaler och gatubelysning.

Nu förvärvas dessa två företag med tillträde 12 januari av Instalco, som är ett av Nordens ledande företag inom el, VVS, kyla och ventilation.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS