Mingel före diplomutdelningen. I mitten ses Bob Persson, representant för familjen Persson i den stiftelse som delar ut stipendiet, samtalande med stipendiaten Georg Eriksson. Bakom till höger stipendiaten Johan Rudsby.

Unga entreprenörer belönades ur Sven O Perssons fond

ÖSTERSUND (JT) Under torsdagen var det dags att uppmärksamma en skara duktiga entreprenörer som fick diplom på Residenset. Nu ska de genomgå en ledarskapsutbildning.

Publicerad Senast uppdaterad

Det är entreprenörer som visat en “föredömlig företagargärning”, mellan 20-40 år gamla, som uppmärksammas varje år och får chansen att utbilda sig inom ledarskap.

Elin Engström är en av dessa, hon driver sedan 2019 företaget Elin Engström bygg och entreprenad och beskriver hur hon haft tre ganska oväntade år med pandemi, materialbrist och krig. Företaget består av henne själv, tre anställda och två extra och bedriver verksamhet i bland annat Vemdalen och Östersund.

-Det här är jättekul att få, jag tycker att det ska bli jättespännande. Man kan alltid utveckla sig själv, säger hon om utbildningen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS