Många samtalade och tyckte det var trevligt att bara råkas över ett gott fika.

Kyrkan bjöd på semlor i Ragunda

HAMMARSTRAND (JT) Det var en strid ström med människor som kom till Centrumplanen i Hammarstrand på fettisdagsdagen för att bli bjudna på te, kaffe och en fettisdagsbulle. Det var Fors och Ragunda församling som bjudit in till en samling och bjöd så långt lagret räckte.

Publicerad

Det var inte enbart i Hammarstrand man bjöd på bullar utan samtidigt även i Stugun, Borgvattnet, Fors och i Kälarne. Ann-Katrin Hoflin som är en av de personer som denna dag servade med fika.

Initiativet till denna bjudning hur kom det sig?

— Vi är ju en del av det nya stora pastoratet och då kände vi i den östra delen med de fem församlingarna som har kommit närmast varandra och när vi ska jobba mer tillsammans. Då kände vi att göra någonting tillsammans i alla församlingar, samma tid och samma plats. På alla hjärtans dag hade vi en promenad på alla de här fem platserna, och den här dagen ville vi bjuda på semlor och träffas. Vi kände att vi behöver få träffas och fika samt att prata med varandra, säger Ann-Katrin.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS