Företagaren Douglas Forsberg i Strömsund vill bygga företagshotell. Arkivfoto

Nya företagslokaler kan byggas i Strömsund

STRÖMSUND (JT) Om intresse finns ska minst 1000 kvadratmeter industrilokal byggas för uthyrning av mindre lokaler till företag. I dagsläget saknar Strömsund lokaler för små företag att hyra, det menar initiativtagaren Douglas Forsberg

Publicerad

De nya lokalerna ska byggas några kilometer utanför Strömsunds centrum. Tanken är att små företag ska kunna hyra in sig i lokaler som är lämpligt stora. Innan ritningen för byggnaden tas fram får intresserade hyresgäster vara med och önska storlek på ytorna.

Tanken är att fylla behovet av lokaler för små företag som idag inte har någonstans att vara eller hyr lokaler vars storlek inte passar företagets ändamål. Initiativtagare är Douglas Forsberg, ägare av Strömsunds Taxi, som i dagsläget hyr ut lokaler till företag inne i centrala Strömsund. Där är samtliga 700 kvadratmeter uthyrda till sex olika företag.

– Jag har uppfattat att det finns ett behov. Tanken är att bygga en en renodlad industrilokal med flera olika lokaler i huskroppen. Hur stor lokal man vill ha bestämmer man själv, men jag tänker mig mellan 100 och 300 kvadratmeter. En timme efter att jag la ut en förfrågan på Facebook fick jag en intresseanmälan på 100 kvadratmeter, berättar Douglas som vill börja bygga så snart som möjligt.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS