– Vi vill undersöka om vi kan ha en reservfärja liggandes innanför pirarna på Isön. Det måste ges tillstånd till detta och vi vet inte om det är genomförbart över huvud taget, säger Magnus Gislason, tillförordnad distriktschef vid Trafikverkets färjerederi i Jämtland.

Färjerederiet utreder ny placering av reservfärja

STORSJÖN (JT) Trafikverkets Färjerederi har i dagarna startat en utredning för att undersöka möjligheten att placera en reservfärja vid färjeläget på Isön under vintrarna.

Publicerad

– Efter årsskiftet har vi dragit igång en utredning för att undersöka möjligheterna att kunna ha reservtonnage på Isön, för att på så sätt kunna skapa redundans i trafiken på linjen, säger Magnus Gislason, tillförordnad distriktschef vid Trafikverkets färjerederi i Jämtland.

Vad innebär detta?

– Vi vill undersöka om vi kan ha en reservfärja liggandes innanför pirarna på Isön. Det måste ges tillstånd till detta och vi vet inte om det är genomförbart över huvud taget, säger Magnus.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS