Många besökare när Engcon höll öppet hus

STRÖMSUND (JT) Dunderveckan satte avtryck på byn också när Engcon öppnade portarna för allmänheten. Det strömmade till folk under dagen och Stig Engström hälsade alla välkomna. Bussar hade hyrts in och tårta och kaffe hade en strykande åtgång.

Publicerad

Stig Engström kämpade med blåsten i mikrofonen och berättade om företagets historia. Den här dagen var det mest uppåt

–Vi har växt från 250 miljoner 2009 till 1,5 miljard förra året, och vi har kunnat ta oss igenom en svår period 2018. De sista två åren har varit extrema. Under pandemin rustade vi för svåra tider, men det gick bättre än någonsin. Det är extra roligt att vi har öppnat för besökare i dag samtidigt som Dunderveckan är i gång! sade Stig Engström.

–Ni kanske undrar varför vi gick till börsen, och det är för att Engcon ska bli större och leva längre än jag. Vi hade tre val: att sälja till en drake med de riskerna som finns, överlåta till delägare med offentliga krav eller inte göra någonting alls. Det blev börsen. Min resa som entreprenör är slut. Nu är jag uppsagd och reducerad till konsult. Men min ande och andedräkt finns kvar, sa Stig Engström, huvudägare till Engcon och styrelseledamot.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS