I väntan på kvällens spelning

Dundermarknaden en dundersuccé - publikrekord

STRÖMSUND (JT) Det var trångt på lördagens Dundermarknad, precis som det ska vara på en marknad. Att Dundermarknaden var en succé kunde alla som var där räkna ut. Det fanns mat, karuseller och ballonger, men det bästa var ändå att få umgås, enligt de JT pratade med.

Publicerad Senast uppdaterad

Det var publikrekord i lördags med minst 4000 besökare, säger Karin Wöyer Amcoff i arrangörskommittén. Det var mycket folk under hela veckan. Karin säger att publikrekordet nog hade att göra med artisterna som uppträde men även att utbudet var stort.

– Det fanns något för både barn och vuxna, det var till exempel många barn som var med på snöskotertävlingen på riktig snö för barn och på Dunders Water Challenge.

– Jill Johnson drog cirka 3000 personer i fredags och under lördagens konsert när Rasmus Hozzi och Fröken Snusk spelade drog de cirka 4000 personer. Siffrorna är däremot inte färdigräknade ännu utan är preliminära. Förra året när Drängarna spelade var det många som kom, dock var det inget rekordår, fortsätter Karin.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS