De fyra politikerna som nu ska tycka till om politik i egen pod; fr v Hanna Wagenius (C), Anton Nordqvist (MP), Katarina Nyberg Finn (S) och Robert Hamberg (M).

God ton utlovas i politiker podd

LÄNET (JT) ”Bästa argumentet” är en ny politisk podd med syftet att förbättra det lokala samtalsklimatet mellan partier och politiker. Bakom podden står fyra politiker som representerar fyra partier - Robert Hamberg (M), Anton Nordqvist (MP), Hanna Wagenius (C) och Katarina Nyberg Finn (S).

Publicerad

Vi är fyra politiker som tycker att det politiska samtalet för mycket går ut på att polarisera och att man fokuserar på att tala om att den andra har fel och att man själv har rätt. I stället för att lyssna och försöka förstå varandra mellan partierna, säger Robert Hamberg som tillsammans Anton Nordqvist tagit initiativet till den nya politiska podden.

Ett pilotprogram ligger färdigt och kommer att publiceras inom någon vecka. Robert Hamberg tycker det var lämpligt med lansering och berätta om projektet den här veckan när det är ”demokrativeckan”.

– Vi har inte lagt upp något schema för alla programmen ännu och kan därför inte berätta vad de ska innehålla, men vi hoppas att vi kan bli en kraft som kan engagera fler människor i politiken, säger Robert Hamberg.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS