Mattias Robertsson Bly är ordförande i den nybildade föreningen ”S:t Olavsledens Ekonomiska förening” . Här är han ute och vandrar med sin fru.
Mattias Robertsson Bly är ordförande i den nybildade föreningen ”S:t Olavsledens Ekonomiska förening” . Här är han ute och vandrar med sin fru.

Oklara stadgar i S:t Olavsledens nya kommunförening

LÄNET (JT) Det har bildats en förening för S:t Olavsleden. Medlemmarna består av berörda svenska kommuner för den 580 km långa leden: Sundsvall, Ånge, Bräcke, Östersund, Krokom och Åre. Föreningen har sitt säte i Bräcke.

Publicerad

En läsare hörde av sig och bad oss titta närmare på bland annat antalet som sägs gå leden. Läsaren skrev bland annat till JT: ”Det ska ju nu vara cirka 1 000 som går på ett år. Kan det ha gått 3 000 under de tre senaste åren,? Tveksamt. Jag har då aldrig mött någon under åren.”

Den nybildade föreningen ”S:t Olavsleden ekonomiska förening” har Mattias Robertsson Bly som ordförande. Han är till vardags kommunchef i Ånge. Om antalet vandrare säger han, när han får frågan om hur många som gått leden:

– Jag vill hitta bättre sätt att mäta hur många som går leden, för det vet vi ju faktiskt inte!

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS