"Vi är av åsikten att ett avtal måste upprätthållas. Så har det inte varit i det här fallet, och därför har vi sagt upp avtalet med Gärdins åkeri”, säger Anders Beglund, vd för Reaxcer. FOTO: Reaxcer.

Reaxcer slår tillbaka mot Gärdins åkeri: “De uppfyllde inte leverantörskraven”

Konflikten kring snöröjningen i Bräcke kommun fortsätter. Ni slår Reaxcer tillbaka mot Gärdins åkeri. – Det som hände var att vi sa upp avtalet med Gärdins åkeri, eftersom de inte uppfyllde leverantörskraven, säger Anders Berglund, vd på Reaxcer.

Publicerad

Gärdins åkeri har under många år skött snöröjningen i Bräcke, Gällö, Pilgrimstad och Fjällsta för Reaxcer. Men i samband med snöovädret för ett par veckor sedan stod det klart att så inte längre var fallet.

Anledningen var, enligt Gärdins åkeri, att företaget låg i tvist med Reaxcer på grund av uteblivna utbetalningar.

“Det är utbetalningar från sommaren. Sedan jag tog över verksamheten så är det knappt en utbetalning som har stämt. Det har varit problem hela tiden. Tidigare ägare har också haft samma problem. Och vi har inte råd att köra utan att få betalt, så är det bara”, sa Daniel Mohlin, vd för Gärdins åkeri, till Jämtlands Tidning i förra veckan.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS