Första spadtaget är redan gjort och grunden är på plats på den tomt där Järpen nu får 24 nya hyreslägenheter.
Första spadtaget är redan gjort och grunden är på plats på den tomt där Järpen nu får 24 nya hyreslägenheter.

Nu byggs nytt hyreshus i Järpen – lägenheter för unga, säsongsarbetare eller pensionärer

JÄRPEN (JT) Inkluderande Fastigheter, som är ett relativt nytt bolag i fastighetsbranschen bygger 24 nya hyreslägenheter i centrala Järpen. Spaden är i jorden och inflyttning av första hyresgästerna väntas bli nästa höst. Bolaget som investerar har sitt säte i Stockholm.

Publicerad

Järpens nya byggnad ligger framför brandstationen med vacker utsikt över Järpströmmen, markarbetet pågår för fullt och de nya lägenheterna kommer att vara i olika storlekar. Även vindsvåningen kommer att inredas till boende med loft. Huset byggs i två våningar men också med en inredd vind för bostäder.

– Det blir några treor, några tvåor och några ettor, säger Andreas Ferm som är vd för Inkluderande Fastigheter och också arkitekt i botten. Han ser en stor potential med att bygga i just Järpen.

Vi tittar på många kommuner i Sverige. Det var så vi hittade till Järpen. Här finns det en efterfrågan på hyreslägenheter med närhet till en bra arbetsmarknad. Vi ser framför oss att de nya hyresgästerna kan vara säsongsarbetare i Åre, ensamstående pensionärer som vill flytta från sitt hus till ett mindre boende och yngre personer som letar första bostaden.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS