Glada Strömsundstjejer vid Forden. Frv: Ella Bredin Janeheim, Adéle Holmkvist, Josefin Johansson, Hilma Bredin Janeheim, Moa Elverum Persson och Nikki Rickardsson.

Bildextra: Glatt tjejgäng körde Great Lake Run

ÖSTERSUND (JT) Under lördagen rullade en lång karavan av främst amerikanska bilar ut från Stadsdel Norr i Östersund för att delta i Great Lake Run som SHRA Östersund arrangerar varje år.

Publicerad Senast uppdaterad

–Vi fick ställa in under pandemin men efter det är det andra året vi kör arrangemanget, sade Malin Olsson, kassör i SHRA Östersund när JT betraktade det långa tåget av framför allt 50-tals jänkare.

–Jag har inte räknat hur många de är men det brukar vara upp till 180 bilar som kommer, sade hon under det paraply hon försett sig med för att klara regnet. Senare under dagen blev vädret fint med sol över ”raggarbilskaravanen”.

Hon och Michaela Eckhardt delade ut program och färdväg för de bilburna som hade åtta stopp framför sig där de fick klara av luriga uppgifter. I Brunflo var uppgiften att fiska upp så många tvålar ur en balja under 20 sekunder, utan att få en smäll av de små råttfällor som Iréne och Pelle Olofsson något sadistiskt lagt ned i baljan.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS