Palle Andersson, ansvarig för gästrelationer och Anders Lundqvist, destinationschef för Skistar Vemdalen, gläds åt att Vemdalen är utsett till årets fjällanläggning vid Grand Travel Award i Stockholm på torsdagen. Foto: Skistar

Skistar i Vemdalen - årets fjällanläggning

VEMDALEN (JT) Medaljregnet fortsätter över Skistar Vemdalen. På torsdagen utsågs Vemdalen till årets fjällanläggning av tretusen svenska resenärer, vid Grand Travel Award i Stockholm.

Publicerad Senast uppdaterad

– Det är jättekul. Det roligaste med detta pris är att det är tretusen resenärer som röstat fram oss, säger Anders Lundqvist, destinationschef för Skistar Vemdalen, som fortsätter. Det är roligt att få utmärkelser och blir extra stolt att det är våra gäster som tycker detta.

Detta är den tredje utmärkelsen som Vemdalen får inom loppet av några månader. SLAO utsåg Vemdalen till årets anläggning 2023 och i november rankade amerikanska Finanicial Times Vemdalen, som enda skidort i norra Europa, bland världens 20 mest motståndskraftiga skidorter mot klimatförändringar.

Detta är tre priser på kort tid.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS