Stig Eriksson visar förödelsen i sin båt

Vattudalens turbåtar vandaliserade

STRÖMSUND (JT) Vandalisering av den K-märkta båten ”Tärnan” gör att sjösättningen får vänta. Stig Eriksson var på gång med att få båten i sjön när han upptäckte förstörelsen ombord. Jämsides med ”Tärnan” ligger Vattudalens Båtklubbs ärevördiga ”Svaningen”, som också den haft ovälkommet besök.

Publicerad

Den privatägda större båten som ibland hyrs ut är nummer tre vid flottningskajen som fått grejer förstörda. Det dröjer nu ett tag innan Ströms Vattudal får besök av en turbåt.

– Det är för jävligt att polisen inte kommer, säger Stig Eriksson och visar på förstörelsen i sin båt. Polisanmälan är gjord, försäkringsbolaget är kontaktat. En snickare är vidtalad. ”Tärnan” ska i sjön innan sommaren är över, men mycket jobb återstår för Stig.

Det är målarfärg och kladd överallt, stolar och bord står huller om buller. Ett fönster har fått lagas för att det inte ska regna in, livbojar är bortslitna från sitt ställe. På en kladdig lapp finns det signaturer: ”A+S+H har varit här”, en jacka glömdes kvar, med tuschpenna är det också ritat på kylskåpet.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS