Tips till årsfinalen på Ovikentravet lördag 12 augusti

OVIKEN (JT) Ovalla kör sin tredje och sista tävlingsdag för året nu på lördag. Det är V4 och V5 som är spelformerna idag och jag spikar en norsk gäst på V4. Och på V5 spelet blir det spik på en hemmahäst.

Publicerad Senast uppdaterad

V4-1 Start 12:22

Den inledande avdelningen på V4 är det första av tre uttagningslopp till en final i "Ovallas Kalla" som körs som lopp 9 idag. 4 Mineld gästade Oviken i slutet av juli och var då helt okej som trea. Den nioårige valacken kan bättre än så och han får tipset av mig när motståndet idag känns enklare än senast. 2 Gull Blesen gör den långa resan från Gävle och Olle Alsén är garanterat ute i angeläget ärende. Hästen är i ganska bra form och får ekipaget ledningen blir det ingen lätt nöt att knäcka för övriga. 5 Sohlbusan har fått några lopp i kroppen efter lång frånvaro från tävlingsbanan. Peter Eriksson är alltid segersugen och det kan vara dags för Maria Rönnings häst att vinna nu.

RANKING: 4-2-5-1-6

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS