Daniella Dahlström och Angelica Vedin går på Fjällgymnasiet och hjälpte till med pysslandet.

Sprakande julfirande i Rätan

RÄTAN (JT) Det var som att stiga in rakt i en julfilm på Nya Norsgården på söndagen. Hembygdsföreningen tillsammans med Värdshuset Pastellet anordnade ett sprakande julfirande.

Publicerad

Sonny Granberg satt med sina tomtenissekamrater och väntar på att folk ska börja strömma till. Det är första gången han är tomtenisse, och han hoppas att evenemanget blir lyckat. 

– Min mamma är här och anordnar. Jag har förhoppningar att det ska bli kul och att det blir bra och roligt för barnen, samt att det blir uppskattat av byborna, sade han. 

Det började dyka upp lite barnfamiljer och ungdomar som hjälpte till med pysslandet. Det var Fjällgymnasiet i Svenstaviks elever och fritidstreor som gjorde olika julpynt med barnen, ett inslag som sedan blev mycket uppskattat, speciellt för föräldrarna som kunde gå runt bland knallarna och fynda olika julsaker under tiden. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS