Myssjö-Ovikens PRO möte på Orrgården var fullsatt. Efter uppskattad soppa och underhållning hettade det till när ansvariga från kommunen var på plats för att diskutera Fjällglimtens nedläggning.

PRO till attack: "Ni sätter en prislapp på alla i byn"

OVIKEN (JT) När Oviken- Myssjö PRO hade höstmöte bjöds ansvariga från Bergs kommun in att prata om Fjällglimten. Många upprörda och arga frågor ställdes under den planerade timmen vilket hade kunnat pågå längre om inte ansvariga avbrutit.

Publicerad

Till höstmötet på Orrgården hade det samlats ett hundratal PRO-medlemmar. Efter möteshandlingar avnjöts lunchen till musik av duon Erika och Sofia Forslund. Lagom till kaffet var det dags för inbjudna gäster att äntra scenen.

Karin Sundin (S) ordförande i vård- och socialnämnden, Lena Olsson (C) vice ordförande i samma nämnd samt Ingrid Larsson, avdelningschef vård och omsorg var inbjudna angående nedläggningen av Fjällglimten i Myrviken.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS