"Jag kommer att kalla till ett husmöte om två veckor, när alla hunnit landa i sina lägenheter, så får vi ta det där ifrån", säger Ellenore Ottosson Trygghetsvärd på Trygghetsboendet i Svenstavik. Här hjälper hon Håkan Bolander med kvittering av hans nycklar.

Nu börjar inflyttningen till trygghetsboendet i Svenstavik

BERG (JT) I fredags välkomnades de första nya innevånarna i Trygghetsboendet i Svenstavik. Nycklar delades ut, förråd visades och det dracks kaffe i det gemensamma utrymmet högst uppe i huset.

Publicerad

– Vi fick ingen trea, säger Gerd Young när hon går in i sin lägenhet medan hennes man Ian Young går in i lägenheten två dörrar bort. De hade hoppats få hyra en trea men de var slut när paret bestämt sig för att lämna villan i Hoverberg. 

Tim Eriksson, projektledare på Riksbyggen, har följt Trygghetsboendets och de 24 lägenheternas framväxt från första stund. 

– Det är jättekul idag, att äntligen få hälsa alla välkomna hem. Det är för de som ska bo här som vi gjort detta, konstaterar Tim och räcker fram nycklarna till Gerd och Ian som kvitterar med varsina autografer. Sedan nästan studsar Gerd i väg för att komma hem, två trappor ner. Det är en spännande dag för paret från Hoverberg som sålt huset på 160 kvadrat. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS