Huvudägaren Lennart Danielsson är tredje generation som driver bussbolaget. Styrelseordförande Kalle Bäckwall har funnits med i många år. 'Lennart har ett stort hjärta och månar om att personal ska ha det bra', säger Kalle.
Huvudägaren Lennart Danielsson är tredje generation som driver bussbolaget. Styrelseordförande Kalle Bäckwall har funnits med i många år. "Lennart har ett stort hjärta och månar om att personal ska ha det bra", säger Kalle.

Lokalt bussföretag fyllde 100 år med stort kalas

VIGGE (JT) Att ett företag firar 100 års verksamhet och under alla år ägts av samma familj hör inte till vanligheterna så självklart måste det firas. Det var precis vad Danielsson Busstrafik AB gjorde i helgen och det var ett rejält firande!

Publicerad

1922 startade Daniel Johansson bussföretaget lokaliserat till Vigge och med bussar tillverkade på platsen.

Företaget har under dessa hundra år vuxit rejält och sedan starten har de kört mer än 2000 gånger jorden runt och skjutsat drygt 10 miljoner människor över 9 miljoner mil. Idag är det tredje generation som äger företaget, Lennart, Anders och Marianne.

På fredagen arrangerades fest på bygdegården i Vigge för byns invånare och på lördag kväll var det fest för personal, partners, kunder med flera. Bygdegården fylldes på lördagen snabbt med glada firande människor.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS