Hannes och Lova Totsås väntar medan mormor Carina Rodhe betalar ett fins träsmycke hon precis köpt.
Hannes och Lova Totsås väntar medan mormor Carina Rodhe betalar ett fins träsmycke hon precis köpt.

Familjedag på Fröjdholmen kunde lockat fler

FRÖJDHOLMEN (JT) Under lördagen anordnades det familjedag med marknad i Oviken. Trots dålig marknadsföring var det en hel del som hittade till Fröjdholmen även om hantverkarna på plats gärna önskat fler besökare.

Publicerad

Rockhelgen på Fröjdholmen har de flesta hört om. Vad som dock försvann mycket i bruset är att det under lördagen arrangerades familjedag. Inne på dansbanan, som äntligen fått upp de brandsäkra gipsväggarna, fanns lokala hantverkare som lockade med allt från träsnide till stickat. Dock utryckte några av försäljarna lite besvikelse över att arrangemanget inte synts mer.

– Det var av en tillfällighet jag såg att jag kunde komma hit för att sälja mitt hantverk, uttryckte en av försäljarna på plats. Sedan hade själva eventet kunnat marknadsförts mer, nu syntes det mest som några rader under affischen för rockkvällarna.

Trots detta dök de upp en del folk till slut. Vid ingången stod en gigantisk hoppborg som lockade de yngre då den var byggd som en hinderbana. Lite dolt bakom kvällarnas kravallstaket och svårt att hitta om man inte varit på Fröjdholmen tidigare fanns caféet där allt från kaffe till hamburgare fanns för de hungriga.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS