Självklart måste fotboll ingå under dagarna, att slå in en boll förbi det här gänget i målet kan bli svårt. Fr. v Emanuel Schill, Kövra, Siri Eising, Backen, Tilda Backman, Oviken, Zoe Eriksson, Vigge, Siri Magnusson, Oviken samt Kerstin Holm, Oviken.

Sportscamp - full fart i dagarna tre

MYRVIKEN (JT) Höstlov i skolorna, då kan det ibland vara svårt att komma på vad lediga barn och ungdomar ska göra. En av aktörerna som insett behovet är Myssjö Ovikens IF som haft 3-dagars sportscamp på Mötesplats Oviken.

Publicerad Senast uppdaterad

När JT hälsar på är det Lena Backmans dag att ansvara från föreningen. Hon är i vanliga fall fotbollstränare för flickor födda -09 till -11

Förra året var det första året vi hade, då en hel vecka men i år kände vi att det kan vara skönt att ha några dagars ledigt också för barnen. Så i år är det tre dagar.

Runt 50 barn har tillbringat dagarna med aktiviteter i Myrviken. De flesta från byar runt Myrviken men även från Hackås, Fåker och Ångsta. Åldern på deltagarna är spridd mellan 8 och 14 år så aktiviteterna lockar alla åldrar.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS