Dåligt bröd i mataffären och mormor och farmors kokböcker inspirerade Erika Dillner till att öppna bageri.

Klövsjö bageri fyller femton: ”Det fick bära eller brista”

KLÖVSJÖ (JT) På en kurs i matlagning väcktes idéen om ett eget bageri. Utan någon tidigare erfarenhet i branschen bestämde sig Erika Dillner för att följa sitt intresse sedan barndomen. Femton år senare står det populära bageriet vid foten av Klövsjön kvar på trygga ben.

Publicerad Senast uppdaterad

Erika Dillner ska precis ställa undan en plåt med nybakade saffranssyltkakor när Jämtlands tidning kliver in genom dörren. Det är fredagen före första advent och mycket ska förberedas inför julmarknader och bageriets öppningshelg för säsongen. 

Prenumerera på Jämtlands Tidning

Fortsätt läsa artikeln...

Prenumerera och få obegränsad tillgång till alla artiklar och e-tidningen – nyheter nära dig, varje dag.

🗞️
Allt innehåll
Obegränsad läsning på webben.
📲
E-tidningen
Läs varje utgivningsdag, var du än är.
📍
Lokalt fokus
Nyheter som berör dig och din vardag.
Är du redan prenumerant?

Digitalt 1 månad

69 kr / månad
Köp nu
Mest populär

Digitalt 3 månader

149 kr / 3 månader
Köp nu

Betalning via kort. Genom köpet godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna.

Powered by Labrador CMS