Familjen Wikner i Persåsen passar på att besöka Fjällkonditoriets servering på Fröjdholmen. – Det är fantastiskt att de har kunnat blåsa liv här då de skulle ha varit hos oss om det inte brann, säger Leif Wikner

Många besökare på onsdagsmusik på Fröjdholmen

MYRVIKEN (JT) Fröjdholmen är en av Jämtlands största nöjesplatser, många har saknat möjligheten att besöka holmen med dansbanor och scener. Förra sommaren arrangerades två helger med blandat resultat. I år har de kommit igen starkare och med bra medarrangörer.

Publicerad

– Den här platsen har en historia. Det har verkligen haft sina glansdagar med många stora artister. Det säger Ylva Forsanker som, tillsammans med sin man Björn, driver Fjällkonditoriet. En ny stor entusiastisk nöjeskommitté och just Fjällkonditoriet är den största skillnaden i år.

Även om både Myssjö-Ovikens IF som ägare och Fjällkonditoriet säger att årets säsong är en mjukstart så uppskattas allt som händer på Fröjdholmen i år av ortsbor. MOIFs nöjeskommitté har bokat in artister och även andra arrangörer har bokat Fröjdholmen för musikevent. Men de som nog gjort största skillnaden i år är Fjällkonditoriet som, förutom att stå för mat och pub när MOIF har arrangemang, även har servering med underhållning varje onsdag i juli.

När JT besökte Fröjdholmen andra onsdagen i juli är serveringen full. Tomas Andersson spelade kända låtar och även några önskade. Ylva Forsanker, Fjällkonditoriet, berättade att över hundra hungriga gäster kom.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS