Susanne visar en av de grillar hon införskaffat för att kunna bjuda på varm mat. För dagen är det varma mackor som det gäller på just denna.

Susanne kör pop-up café vid Hoverbergsgrottan

HOVERBERG (JT) Vid infarten till Hoverbergsgrottan är det lummigt och vackert. Här kan man, samtidigt som man beundrar pilgrimsfalken som svävar runt vid berget, i sommar ta en god fika hos Susanne Berglin.

Publicerad

Ett namn som de flesta känner igen då hon har lång erfarenhet från att driva café vid det speciella berget i kommunen.

I lugnet bredvid Hoverbergsgrottan finner man Susanne som tidigare under många år drev Toppstugan Hoverberg. I vintras avslutade kommunen hennes kontrakt på ett omdiskuterat sätt som JT skrivit om tidigare. Kommunen driver nu caféet i egen regi. Susanne är en person med energi och vilja som inte ger upp. Lösningen blev ett cafétält vid Hoverbergsgrottan, ett så kallat pop-up café som både gamla och nya gäster besöker.

– Jan-Olov som äger grottan och jag har samverkat genom flera projekt och lärt känna varandra, för honom var det ett mervärde att testa. Övriga samverkande partner i byn tyckte också att det var positivt.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS