– Jag tycker att det är riktigt spännande att se hur saker hänger ihop och har lätt för att se sammanhanget i stort och hur delarna inflikas i varandra. Jag tror alltid att allt kan utvecklas och bli ännu bättre, säger Fredrik Åström, utvecklingsstrateg och biträdande tillväxtchef i Bergs kommun.

Fredrik jobbar med Bergs kommunala program

BERG (JT) Just nu håller det tredje och sista kommunala utvecklingsprogrammet på att tas fram, ett miljöprogram. Sedan tidigare finns ett Tillväxtprogram och på senaste kommunfullmäktige i slutet av november antogs Folkhälsoprogrammet i Bergs kommun.

Publicerad

Fredrik Åström är mannen som jobbat med de tre programmen. Han är kommunens utvecklingsstrateg och biträdande tillväxtchef. Vad är det som gör dig till en bra programskribent?

– Jag tycker att det är riktigt spännande att se hur saker hänger ihop och har lätt för att se sammanhanget i stort och hur delarna inflikas i varandra. Jag gillar människor och har lätt för att se olika människors perspektiv. Jag tror alltid att allt kan utvecklas och bli ännu bättre, säger Fredrik Åström.

Det låter nästan enkelt?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS