– Både kyrkorådet och församlingsrådet är positiva till försäljningen, berättar Jon Olofsson, ordförande i församlingsrådet i Klövsjö.
– Både kyrkorådet och församlingsrådet är positiva till försäljningen, berättar Jon Olofsson, ordförande i församlingsrådet i Klövsjö.

Ny förskola i Klövsjö kan byggas på kyrkans mark

BERG (JT) En ny förskola med tre avdelningar kan komma att byggas i Klövsjö på kyrkans mark. Svenska kyrkan i Klövsjö ställer sig positiv till att låta stycka av sin tomt mitt emot mataffären i byn och sälja den till Bergs kommun.

Publicerad

– Både kyrkorådet och församlingsrådet är positiva till försäljningen, berättar Jon Olofsson ordförande i församlingsrådet i Klövsjö.

Fastigheten, Klövsjö 1:341, är ett arv som kyrkan erhöll för åtta år sedan. Vad tänker du om att det kan komma att byggas en förskola där?

Det är bra, annars skulle vi inte ha sålt marken. Det är bra för byn och trakten med en ny och rejäl förskola, menar Jon.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS