Eric Fresker, Ludvig Lindberg och Sebastian Sundell från Östersund lät sig väl smaka av kolbullarna och tyckte att det var en bra sak att pengarna går till Ukraina.

Befrielserörelsen steker kolbullar för Ukraina

ÖSTERSUND (JT) Det är bråda tider i Badhusparken för Befrielserörelsen Jämtland. De steker kolbullar för att stödja Röda Korsets verksamhet i det krigsdrabbade Ukraina.

Publicerad Senast uppdaterad

En febril verksamhet äger rum vid de rykande kolbullepannorna. Här står Annéa Johansson som är vice hövding i Befrielserörelsen Jämtland och steker tillsammans med styrelsekollegan (skrivaren) Kristina Vall. Så fort de hinner levereras de eftertraktade rätterna till kön som ringar sig lång.

Har det varit stor uppslutning här?

— Ja, svarar Kristina och berättar att de ska står här en stund till, det är strax före klockan 3 på lördagen då de ska stänga. De berättar att sju pannor har varit i gång hela tiden sedan kl. 11, sammanlagt har över 200 kolbullar gått åt. Även i morgon söndag blir kolbulledag i Badhusparken.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS