Tivolidirektören Terese Baker.

Eget tivoli i Bomsund populärt bland barnen

BOMSUND (JT) På Terese Bakers bakgård har ett nöjesfält skapats, Happy World Land. Under två dagar den här veckan kan besökarna spela på tivolihjul, få ansiktsmålning, äta sockervadd och mycket mer.

Publicerad Senast uppdaterad

Tivolidirektören Terese möter Jämtlands Tidning under onsdagen, den första av dagarna. Till vardags jobbar hon som assistent på Hansåkerskolan i Stugun, och det är åttondeklassare som hjälper till på tivolit.

–Allt är skapat ur mitt eget huvud. Vi har haft läger här hela veckan. Det har varit fem personer som har byggt tivolit, en 13-årig kille, två 14-åriga killar och ett holländskt par som är mina grannar. Sedan har ungdomarna hjälpt till och målat djuren på de olika attraktionerna bland annat, säger hon.

De serverar kolapopcorn efter samma recept som på Disneyland. På ett ställe kan man sikta på vattenballonger, och om de inte kraschar så får man vatten över sig. Det finns en massa olika spel att spela och man vinner biljetter till det stora ”Greger-hjulet” där det finns det fina priser att vinna. My Norén och Jonna Sjölund från Överammer respektive Strömsnäs står vid flamingorna.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS