Hamzeh Al Masri arbetar som badvakt på Storsjöbadet

Sval sommar gav rekordmånga besökare på Storsjöbadet

ÖSTERSUND (JT) Det är populärt med Storsjöbadet när vädret är kallt. Många därför väljer att bada inomhus. Det är full fart i bassängerna på Storsjöbadet som nu verkar ha återhämtat sig efter pandemin. Nytt dagsrekord är över 2000 besökare på en dag.

Publicerad Senast uppdaterad

Det är helt fullt på parkeringen framför Storsjöbadet och det betyder att det är mycket folk i badhuset. Här känns det att många är på semester. Mikael Jonsson är tillfällig chef för badhuset. Han berättar att sommar alltid är bra för Storsjöbadet.

– Om det är dåligt väder så är det många som kommer hit och badar inomhus, men om vädret är bra är det också många som kommer och badar eftersom vi har både inomhus och utomhusbassänger. Mikael fortsätter att försäljningar i glassbaren däremot är väldigt beroende på vädret.

– Ju varmare desto bättre, säger Mikael. Tor och Jens är två ungdomar som jobbar i glassbaren. Här tjänar de sina pengar under sommaren.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS