Ung Reporter

Gabriel Fontana, Kiana Blanckert, Anna Norberg, Joakim Nätterqvist på premiären av Lilla Sjöjungfrun -The Musical! på Fiadelfia Convention Center i Stockholm i februari.

Musikalen Den Lilla Sjöjungfrun kommer till Åre i höst

ÅRE (JT) “Den Lilla Sjöjungfrun” hade Sverigepremiär som musikal i mars och produktionen har nu en lång turné framför sig, inte bara i Sverige utan även Norge.

Publicerad Senast uppdaterad

Förra året var produktionen aktuell i länet med föreställningen “Djungelboken” där en av rollerna spelades av Sean Banan. Nu är man tillbaka med en spektakulär och storslagen show som bland annat visas på Holiday Club i Åre i höst.

Dröse & Norberg är ett produktionsbolag och VD Anna Norberg berättar att det är kul att äntligen få genomföra något de länge planerat.

Den lilla sjöjungfrun är en musikal som är inspirerad av orginalverket “Den Lille Havfrue” avm H.C Andersen. Föreställningen bjuder på både sång och musik i en spännande berättelse där man får följa med på den lilla sjöjungfruns äventyr. Huvudrollen spelas av Kiana Blanckert. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS