Lundhags secondhandbutik har inlett samarbete med auktionsajten Tradera Mats Håkan är skoreparatör och skoutvecklare på Lundhags.

Lundhags öppnar secondhandbutik på Tradera

JÄRPEN (JT) Sko och kläd-företaget Lundhags i Järpen har inlett samarbete med auktionssiten Tradera. Det uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Publicerad

I takt med att konsumentbeteenden förändras kommer detta affärsområde att bli en alltmer central del av vår affärsmodell. Redan nu märker vi hur intresset för kvalitetssecondhand inte bara ökar bland yngre generationer, utan även bland äldre, säger Sara Wiksten, VD på Lundhags.

Hon pekar på att sedan starten 1932 har Lundhags haft som ambition att tillverka produkter som ska hålla en livstid och som ska vara enkla att reparera. 

– I de egna butikerna i Göteborg, Insjön, Järpen och Stockholm kan man lämna in såväl Lundhagskläder som kängor och få dem reparerade. Vissa av butikerna köper även begagnade Lundhagsprodukter som tvättas och om det behövs repareras för att därefter säljas i någon av de fysiska butikerna och nu även på Tradera, säger hon.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS