Liv Nordin representerade SSU vid första majfirandet i Mörsil.

Första majmöte i Kajsas konditori i Mörsil

MÖRSIL (JT) I Åre valde Socialdemokraterna att inte arrangera något demonstrationståg, i stället bjöd de in till möte i Kajsas Konditori i Mörsil som fylldes till sista plats.

Publicerad

För ett år sedan tog Kajsa Engström över Sundings konditori i Mörsil vilket gick så bra att förra året tilldelades hon utmärkelsen Guldstjärnan 23 i form av ”Årets Serviceperson”. 

Inför satsningen renoverades lokalerna för närmare 300 000 kronor där hon byggde ett helt nytt kök och en stor uteplats och under första maj under onsdagen var hennes näring bas för Socialdemokraternas i Åre första majfirande. 

Förutom inmundigande av gratis frukost, fick åhörarna lyssna till tal av kommunalrådet Martine Eng, Per Sjölund från LO-facken i Åre, Liv Nordin, SSU samt Katarina Nyberg Finn, ordförande in Region Jämtland/Härjedalens hälso- och sjukvårdsnämnd. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS