'Det är jättefantastiskt jag är så stolt över att vi rektorer i Åre kommun har stöttat varandra till ett gott resultat. Extra stolt är jag förstås över att vår skola, Hallens Kyrkskola, hade 100 procent behöriga elever till gymnasiet', säger Johanna Bogfors rektor på Hallens Kyrkskola.
"Det är jättefantastiskt jag är så stolt över att vi rektorer i Åre kommun har stöttat varandra till ett gott resultat. Extra stolt är jag förstås över att vår skola, Hallens Kyrkskola, hade 100 procent behöriga elever till gymnasiet", säger Johanna Bogfors rektor på Hallens Kyrkskola.

100 procent gymnasiebehörighet i Hallen

ÅRE (JT) Åre kommun har flest behöriga elever från årskurs nio till gymnasiet, 89,6 procent. Det visar en undersökning som fackförbundet Lärarnas har genomfört. Genomsnittet i landet ligger på 85 procent och i länet ligger snittet på 87,1 procent.

 – Det är jättefantastiskt, jag är så stolt över att vi rektorer i Åre kommun har stöttat varandra till ett gott resultat. Extra stolt är jag förstås över att vår skola, Hallens Kyrkskola, hade 100 procent behöriga elever till gymnasiet, säger Johanna Bogfors rektor på Hallens Kyrkskola. 

Har det alltid sett ut så här i Hallen? 

– Vi hade 100 procent även för två år sedan. Man får vara ödmjuk över att statistik på en liten skola är svårt. Men hundra är alltid hundra, tillägger Johanna med stolthet i rösten. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS