Gudrun och Lars Andreasson samt Lennart och Birgit Oscarsson fikade och lyssnade på talen och underhållningen.

Välbesökt Första maj i Hoting

HOTING (JT) Välbesökt Första maj-firandet i Hoting hölls med en välkomsttalare, fyra brinnande första maj-tal och underhållning av en trubadur.

Publicerad

Det var Petra Monwell, ordförande för Hotings S-förening som välkomsttalade och hon sade att dagen är viktig för att visa vad Socialdemokraterna står upp för, som rätten till demokrati och rätten till självbestämmande. 

Saker som inte är någon självklarhet idag. Sedan tog Charlie Jansson från SSU Jämtlands län över. Han betonade i sitt tal vikten av att rösta i EU-valet, speciellt för de unga som är EU:s framtid. Han sade att Socialdemokraterna står för frihet och jämlikhet, och att man genom att rösta rött i EU-valet gynnar de småskaliga industrierna och det småskaliga jordbruket. Att man ska vara solidarisk med de som är utsatta. 

I slutet av hans tal citerade han SSU:s vallåt: ”För kraft, för rättvisa”. Nästa talare var Anna Eriksson, ordförande LO-distriktet Mellersta Norrland. Hon inledde med att säga att vi idag samlades i ett fantastiskt soligt Hoting, och fortsatte med att trycka på socialdemokratiska hjärtefrågor, som en bra skola och att alla har rätt till ett bra arbete. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS