Jonas Jonsson sålde lite prylar på sin gårdsloppis.

Populära Sikåsdagar drog många besökare

SIKÅS (JT) I helgen var det återigen dags för Sikåsdagarna. Med gårdsloppisar, en countryfestival, kakkalas och mycket mer träffades Sikåsborna och hade trevligt i dagarna tre.

Publicerad

Jämtlands Tidning gjorde ett nedslag under lördagen. Ordföranden för Sikås byförening heter Laila Sandqvist och hon har bråda dagar. Hon berättade att de har har bildat en grupp som jobbar speciellt med Sikåsdagarna. 

– Det är väldigt roligt, det finns många med en stor vilja i Sikås. Det var mycket folk här i fjol, speciellt i Hembygdsparken på countryfestivalen. Den är lite ökänd för att det är många mygg där, men förra året var vi ostörda från myggen. Det var varmt och skönt ute på kvällen. Vi hoppas på att det blir lyckat i år också, sade hon.

Sikåsdagarna har till och med förärats en egen låt, i genren EPA-dunk. Laila spelade upp låten, som fastnade hos reportern direkt. Det är Rickard Frejemyr som har skrivit den, han går annars under artistnamnet Cloudberry Raven. Vid kolbullestekningen stod Lailas son Albert Sandqvist. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS