Nu öppnar bion i Strömsund

STRÖMSUND (JT) Biograf Vågen får nytt liv och kommer att återinvigas den 5 november med matiné och ytterligare två filmer på kvällen.

Publicerad

 Många har undrat vad som hänt och förklaringen finns både i pandemin och renoveringar som gjort att biografen haft stängt. Karin Näsmark, ordförande för Strömsunds Folkets Hus, säger att det också blev ett uppehåll under valrörelsen som flera i styrelsen var upptagna med. 

 – Det är otroligt roligt att vi kan starta bion igen. Intresset har ökat och vi har fler personer i styrelsen. Fyra ”biovisare” finns redan och det är flera som vill vara med. Vi öppnar med storfilmen ”Paw Patrol” på matinén och på kvällen visar vi ”Avgrunden”, en film som är inspelad i Kiruna. Senare på kvällen visar vi en skräckfilm, ”Five Nights at Freddys”, berättar Karin Näsmark. 

– Vi har tecknat avtal med ett nytt bolag, eftersom det vi hade tidigare ansåg att vi var för små och vi har beställt filmer ända fram till nyår. Det blir max två filmkvällar i veckan, söndag eller onsdag. Det blir lite annat kring jul och nyår, beroende på filmer. Vi gör ett bioschema just nu. Biljettpriset är 120 kronor för en vanlig film och 100 kronor för en matinéfilm. Biljetter säljs vid entrén och som tidigare kan man gå in på Bioguiden på nätet och där kan man hitta Biograf Vågen, säger Karin Näsmark. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS