Dagens Röda korsare som bjöd på fest: Eva Österholm Agneta Andersson, Agneta Löfgren, Matti Modigh, Marie Jacobsson, Annelie Wilhelm, Inger Tåqvist, Kjell Österholm, Lars- Pähr Mårtensson.

Flyttfest i Hammerdal när Röda Korset Kupan invigde ny lokal

HAMMERDAL (JT) Röda Korset i Hammerdal ställde till med fest när deras nya lokal invigdes på torsdagen.

Publicerad

Kunderna strömmade in hela dagen och Kupans personal med volontärer kunde visa upp vad som finns av kläder, glas, porslin, smycken, prydnadssaker och dessutom tavlor i ett nyinrett galleri. Allt skänkt av människor som bidrar till Röda Korset för att hjälpa behövande i krigszoner och svältområden. 

– Vi har fått en större lokal, och nu har det blivit en riktig mötesplats. När damfriseringen flyttade kunde vi slå ut en vägg och få mer plats, både för besökande och för oss som arbetar här. Nu ska vi också kunna ta emot möbler, förklarar föreståndaren Agneta Andersson.

Hon förklarar att skyltningen kan göras bättre och att det blivit mer utrymme för att kunna ta emot allt som skänks. Det rådde feststämning med musik, kaffe, bubbel, snittar och glada samtal. Så kom hon till slut, nästan som en hedersgäst: Inger Jönsson som startade Kupan 2007, men som varit aktiv i Röda Korset sedan slutet av 60-talet. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS