Anna från Strömsund släpper sin första skiva

STRÖMSUND (JT) Numera är Anna Englund bosatt på östgötaslätten, men rötterna i Jämtland ger sig tillkänna i debutalbumet ”About us”. Nu finns de fyra låtarna att ta del av på Spotify och andra streamingtjänster under artistnamnet Whistlewood.

Publicerad

– Rötterna står stadigt i den norrländska myllan men resten växer vidare fritt och vilt i Östergötland - som en senvuxen gran. Så poetiskt beskriver Anna Englund sin geografiska och kulturella position. Hon växte upp i Strömsund där hon har familj kvar och besöker några gånger per år. 

– Det har blivit en tid med låtskapande tillsammans med Jonnie (Andersson), en bekant som producerar och spelar in i sin hemmastudio här utanför Motala, säger Anna som till vardags arbetar på Linköpings kommun. ´

– Låtarna har hängt med länge och Jonnie tyckte att de inte bara skulle ligga och skräpa i någon byrålåda. Då säger man inte nej, utan det var jättekul att få den stöttningen, så då spelade vi in de här fyra låtarna. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS