Tips till tävlingarna i Hoting tisdag 9 juli

Andra tävlingsdagen för säsongen i Hoting den här tisdagen. Per Linderoth vann fyra segrar i lördags och har mest troligt avgjort Championatet till sin fördel trots att han inte kör ikväll. Jag har tips och systemförslag på V5 och V4.

Publicerad

V5-1 Start 18:53

4 Guli Em har vunnit i tre av sina sex starter hittills i år. En bra häst från Jan-Olov Perssons framgångsrika stall som vid felfri löpning har bra segerchans. 1 Husnäs Elving verkar ha hittat formen efter en lång downperiod. Bra utgångsläge borgar för en bra resa och hästen räknas tidigt i det här gänget. 9 Buska Blyg gör intressant debut för Peter Eriksson. Hästen har inte fått till det på länge men är mycket kapabel i grund och botten. Om Peter Eriksson fått hästen i ordning är man med i segerstriden. 6 Nordvinn har rätt så bra fart i sig och kanske kan hitta till ledningen ikväll. Från den positionen är Stefan Edins häst en given segerkandidat. 10 Tekno Viking återkommer efter skada och gör debut i Johan Gunnarssons regi. Hästen har definitivt kapacitet för att runda hela fältet om han har en bra dag.

Ranking: 4-1-9-6-10

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS