Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på Ica Kvantum. Ifjol drog hans olika andelssystem in över fem miljoner i vinst.

Tips till V64 Östersundstravet måndag 18/7

Trevliga tävlingar på Östersundstravet den här måndagkvällen. En V64 omgång som kryddas med JACKPOT!

Publicerad

Uttagningsloppen till Kallblodsderbyt och Derbystoet drar såklart till sig den största uppmärksamheten bland kvällens race. Jag väljer att spika två hästar som tillhör förhandsfavoriterna att ta sig till respektive final som körs söndag 31/7 då Östersundstravet arrangerar Grandslam75.

V64-1

Med fem hästar i det här uttagningsloppet till Kallblodsderbyt sitter vi lugn i båten. 3 Tangen Minto är en segermaskin som vann i 9 av 11 starter under fjolåret. Gjorde årsdebut i april men var då inget vidare som sexa i mål. Har siktats enkom mot detta efter den tveksamma insatsen och Öystein Tjomsland brukar ha bra ordning på sina adepter inför kvalloppen till de stora striderna. Jag vill ändå gardera då årsdebuten lämnade en del i övrigt att önska. Stallkamraten 4 Ros Borken kommer till kvällens start med tre raka segrar i bagaget. Full form här alltså och han är en mycket tuff konkurrent till favoriten. 7 Sigve H.R. är oftast med i den främre träffen. Lite halvjobbigt läge med sjundespår bakom startbilen men Eirik Höitomt är en av Norges bästa kuskar och han får se till att lösa den uppgiften. 5 Reime Blesen glimtar till med strålande insatser emellanåt. Från ett hyfsat utgångsläge bör han sitta bra till och han kan definitivt vinna loppet om det klaffar. 6 Trönö Blixten är loppets stora rysare! Hästen har stor fart inombords och testas nu barfota runt om. Slår det väl ut kan skrällen vara ett faktum, se upp!

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS