Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på Ica Kvantum.

Tips till Östersundstravet torsdag 3 mars

Dags för lunchtrav i Östersund igen. V4 startar 12:20 och V5 startar 14:07. Jag har tips, ranking och systemförslag i texten och hela tävlingsdagen känns mycket intressant. Nu kör vi!

Publicerad

V4-1 Start 12:20

Jag streckar tre hästar i den inledande V4 avdelningen. 6 Clandestine är loppets bästa häst. Hon gör årsdebut idag och är såklart inte helt på topp. Men med tanke på att hon härjade friskt på V75 under hösten bör hon ha en helt annan hårdhet än vad dagens konkurrenter har. Med ett lopp i kroppen hade jag spikat men väljer att gardera då Daniel Wäjersten knappast kör livet ur hästen i årets första start. 2 Index Magi har nu två lopp i kroppen och kan vara segermogen. Står 20 meter före min tipsetta här och det kan fälla avgörandet. Körande Mats Djuse försöker mest troligt leda loppet runt om och det kan han absolut lyckas med. 7 Just More Fun gjorde det bra som trea i ett V75 lopp på Juldagen. Har varit igång hela vintern och hon kommer till dagens start i bra tävlingsform. Hon får sista strecket.

RANKING: 6-2-7-5-3

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS