Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på Ica Kvantum.

Tips till Östersundstravet tisdag 8/2

Sex rätt på mitt systemförslag på V75 senast. Tyvärr fungerade inte mitt spikförslag Cornerstone med brodd i skorna och galopperade. Nu tar vi nya tag med V4 och V5 spel den här tisdagslunchen!

Publicerad

V4-1 Start 12:20

Fyra hästar bör räcka långt i den inledande avdelningen. 9 Firefoot gör spännande debut för Oscar Berglund. En fin häst som gjort det bra i sin tidigare regi Daniel Redén. Hästen tränar bra hos Oscar och trots bakspår är det bra chans att den femårige valacken rundar allt sista halvvarvet. 2 H.P.Roadrunner är inte alls någon tokig häst och Arild Eggen låter nöjd med sin adept. Från ett perfekt utgångsläge ses ekipaget med chans till seger. 1 Vicken Quicken är startsnabb och loppets trolige ledare. Från den positionen biter han ifrån sig bra och det är inte omöjligt att det är Per Linderoth som får segerdefilera efter loppet. 5 Andtheraceisover var fin då han vann på Bergsåker i början av januari. Kan göra om den bedriften om allt klaffar fullt ut.

RANKING: 9-2-1-5-3

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS