Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på Ica Kvantum.

Tips till Östersundstravet tisdag 26 oktober

Helt klart trevliga tisdagstävlingar på Östersund den här tisdagkvällen. Jag har varit i kontakt med hemmatränaren Oscar Berglund som ligger lite lågt angående segerchanserna den här gången.

Publicerad

V5-1 Start 18:30

Jag plockar med fem hästar i den inledande avdelningen. 1 Landing Data var klart godkänd som tvåa i Umeå senast bakom en överlägsen vinnare. Kanske kan hålla upp sitt innerspår här och från spets är det bra vinstchans för Mats Djuses uppsittning. 5 Index Magi har varit struken efter den senaste starten och känns aningen svårbedömd. Även tränaren Oscar Berglund ligger lågt även om han ändå tror att hon kan vinna loppet på ren grundkapacitet. Men för mig blir hon en av flera som kan vinna loppet. 9 Baltic On Line är inte alls någon dum häst. Gästade Sverige några gånger i somras och gjorde det bra. Framförallt som tvåa på Bergsåker 22/7. Att Jomar Blekkan kör denna gång är en plusvariant och det kan absolut bli norsk seger här. 8 Nobootsontheground storskrällde i ett billigt lopp senast. Tuffare motstånd nu men med tanke på formen hästen visade senast kan det vara farligt att nonchalera den åttaårige valacken här. 6 Ray Charles är rätt så bra för klassen och Tamara Skutnabb är en lovande kusk. Kan skrälla med klaff på loppet.

V5-2

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS