Håkan Lysén från ÖIK utsedd till “Äkta hockeyhjälte”

ÖSTERSUND (JT) Materialansvarige Håkan “Håkke” Lysén på Östersunds IK är en av 21 som har fått utmärkelsen avsedd till eldsjälar inom svensk ishockey.

Det är första gången som Betssons Idrottsfond delar ut priset som består av 10 000 kronor och ett diplom. Syftet är att belöna och uppmärksamma personer som har en stor passion för ishockey och gör det möjligt för sporten att existera genom att serva med att exempelvis servera korv, tvätta kläder eller slipa skridskor.

Av ett brett urval på över 400 kandidater har en jury, bestående av bland andra Christian “Fimpen” Eklund och före detta tennisproffset Jonas Björkman, efter en nomineringsprocess valt ut 21 vinnare över hela landet. I länet har en person fått priset och det är materialansvarige Håkan Lysén på ÖIK med motiveringen:

”Många tidiga morgnar, eftermiddag och sena kvällar efter jobbet som ”Håkke”, alltid med gott humör, sett till att alla spelare har bästa möjliga materiel till såväl match som träning. Efter bortamatcher är han till och med på plats innan sitt riktiga jobb och tvättar matchställ när vi andra sover.”

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS