Bo Paulsson och Thomas Reinelöv samtalar om Kulstabackens framtid.

Kullstabackens framtid hotad – stort möte i Ragunda

HAMMARSTRAND (JT) Det var många som kom till mötet om Kullstabackens framtid, cirka 120 personer hade ställt upp för att lyssna till hur man ska ta sig vidare för att rädda backen, rodelbanan och det fina fritidsområdet i Hammarstrand.

Publicerad

Mentor för mötet var Johanna Jonsson från SISU som drog en diger talarlista med berörda i området som Bo Paulsson ägare till bolaget som har hand om själva slalombacken. 

Thomas Reinelöv ordförande i Hammarstrands rodel och kälkklubb som arrenderar marken av Paulssons bolag. Carolin Jonsson ordförande i Ragunda Alpina Club, men även SLAO:s representant och Friluftsfrämjandet lämnade tips och råd hur man kan gå vidare för att rädda Kullstabacken. 

På länk var även Daniel Danielsson från Persåsen med och berättade hur dom arbetar med sin backe, där det finns både utförsåkning, längdåkning och inte minst kälkåkning i form av snowracer. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS