Östen Edlund och Hans Lundqvist lät sig väl smaka på kamsen.

Fullsatt när kams avnjöts i Pålgård

PÅLGÅRD (JT) På söndagen var det traditionsenligt östjämtlands höjdpunkt kams i hembygdsgården. Tre sittningar som var fullbelagda och trots regn och åska kunde man njuta av Hans-Inges goda kams som han tillsammans med sju andra kavlade någon dag innan.

Publicerad

Tre sittningar som var fullbelagda och trots regn och åska kunde man njuta av Hans-Inges goda kams som han tillsammans med sju andra kavlade någon dag innan. 

Det var många kända gäster denna första dag där bland annat bygdens son Östen Edlund med fru lät sig väl smaka tillsammans med före detta kommunalrådet Hans Lundqvist. Men där fanns även Lapp-Nils (Anders Alnemark), i egen hög person som för första gången lät sig smaka på kams hur var den upplevelsen Anders? 

– Intressant skulle jag vilja säga jag tyckte det var gott men jag skulle gärna haft en fläskbit i för att få lite sälta i det här men det var som sagt gott. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS